Office 365

Office 365

Office 365 is een cloudgebaseerde abonnementsservice van Microsoft waarmee gebruikers toegang hebben tot hun APPS

Productiviteitsapp

Het omvat apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, SharePoint, Teams, OneDrive en meer

Altijd up-to-date

Met een abonnement op Office 365 ontvangen gebruikers altijd de nieuwste versies van hun favoriete apps, inclusief nieuwe functies en beveiligingsupdates.

Beveiliging

Microsoft biedt robuuste beveiligingsfuncties en compliance-mogelijkheden om de gegevens en privacy van gebruikers te beschermen.

Hier zijn enkele diensten die u mogelijk kunt aanbieden als het gaat om Office 365

  1. Implementatie en migratie: Help klanten bij het plannen, implementeren en migreren naar Office 365. Zorg ervoor dat hun gegevens veilig en gemakkelijk worden overgedragen van hun oude systemen naar de nieuwe cloudomgeving.

  2. Aanpassing en configuratie: Pas de Office 365-omgeving van uw klant aan hun specifieke behoeften aan. Configureer e-mailinstellingen, SharePoint-sites, Teams-omgevingen en meer.

  3. Training en ondersteuning: Geef klanten training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat ze het meeste uit Office 365 halen. Bied trainingssessies en documentatie om hen te helpen nieuwe functies en apps te ontdekken en gebruiken.

  4. Beveiliging en compliance: Zorg voor robuuste beveiligings- en compliance-oplossingen om ervoor te zorgen dat de gegevens van klanten veilig en beschermd zijn in de cloud. Help hen bij het naleven van regelgeving en beveiligingsnormen.

  5. Licentiebeheer: Beheer de licenties van uw klanten om ervoor te zorgen dat ze alleen betalen voor wat ze nodig hebben. Help hen bij het beheren van hun abonnementen, facturering en het opschalen of afschalen van hun licenties.

Door deze diensten aan te bieden, kunt u waarde toevoegen aan uw klanten en hen helpen om hun productiviteit te verhogen en hun bedrijf te laten groeien.