Netwerk op maat

Het netwerk

Een op maat gemaakt computernetwerk kan helpen om de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen

VPN-verbindingen

VPN biedt een veilige en efficiënte manier om toegang te krijgen tot bedrijfsbronnen vanaf externe locaties

Ethernet LAN:

Het meest voorkomende type LAN en wordt gebruikt om apparaten in een lokaal netwerk met elkaar te verbinden met behulp van Ethernet-kabels.

Fiber Distributed Data

Dit type LAN gebruikt glasvezelkabels om hoge snelheden en betrouwbaarheid te bieden

Verschillende soorten lokale netwerken

  1. Ethernet LAN: Dit is het meest voorkomende type LAN en wordt gebruikt om apparaten in een lokaal netwerk met elkaar te verbinden met behulp van Ethernet-kabels.

  2. Wireless LAN: Dit type LAN gebruikt Wi-Fi-technologie om apparaten draadloos met elkaar te verbinden en toegang te bieden tot internet.

  3. Token Ring LAN: Dit type LAN gebruikt een ringvormig netwerk waarin gegevenspakketten in één richting worden doorgegeven. De apparaten worden aangesloten op de ring en kunnen gegevenspakketten doorgeven aan het volgende apparaat in de ring.

  4. Fiber Distributed Data Interface (FDDI) LAN: Dit type LAN gebruikt glasvezelkabels om hoge snelheden en betrouwbaarheid te bieden. FDDI LAN's worden meestal gebruikt in omgevingen waar hoge bandbreedte vereist is, zoals universiteitscampussen en bedrijfsnetwerken.

  5. Wireless Mesh Network: Dit type LAN gebruikt meerdere draadloze access points die samenwerken om een naadloos Wi-Fi-netwerk te bieden met een groter bereik. Het mesh-netwerk kan ook worden uitgebreid om meer apparaten toe te voegen en het netwerk verder te versterken.

  6. Powerline LAN: Dit type LAN maakt gebruik van de elektrische bedrading in een huis of gebouw om gegevens over te dragen. Het is een handige optie voor het uitbreiden van een netwerk in een oud gebouw of voor het aansluiten van apparaten op een netwerk in verschillende kamers.